Despre

Noi luptăm pentru Constanța!

Despre noi

Povestea noastră începe undeva în anul 2015, la Costinești, atunci când, Horia Constantinescu, descoperea prin prisma poaspătului investitor local în Stațiunea Tineretului, problemele cu care se confrunta comunitatea locală.

Însă dintre toate neajunsurile, șocantă era lipsa de perspectivă a copiilor  din stațiune. Așa că, alături de o mică echipă de oameni entuziaști sunt puse bazele eTrezirea iar prima misiune a asociației o reprezintă ATELIERUL Școlar Costinești –Schitu, o structură de tip after school, deschisă tuturor elevilor din comună, ca alternativă de petrecere  a timpului liber în mod sănătos, atât fizic cât și intelectual.

O poveste frumoasă, scrisă, rând cu rând, de zeci de copii din Costinești, angrenați de-a lungul timpului în sute de activități educative, special concepute pentru dezvoltarea abilităților practice, a spiritului de echipă, a competiției, pentru încurajarea rezultatelor bune la la învâțătură. Pe scurt eTrezirea la Constinești a însemnat zâmbete pe fețele a zeci de copii.

În 2019, eTrezirea ajunge la Constanța, tot prin Horia Constantinescu. O nouă echipă, o nouă poveste, de această dată cu acțiuni centrate în special pe segmentul social, cu impact asupra unui număr mult mai mare de cetățeni.

Vezi acțiunile noastre la Constanța!

 

Misiune

eTrezirea își propune să aducă un plus de valoare societății. 

eTrezirea își propune să trezească la viață lucrurile adormite și îngropate tocmai de cei care ar fi trebuit să le pună în valoare.

eTrezirea crede cu tărie că lucrurile pot fi schimbate în bine, atât timp cât tinerii se implică!

eTrezirea luptă pentru Constanța!